Over de Uitdaging      
Ontmoetingsplaats Voorbeelden  
Over Bert Onze producten  
Over Hetty Contact  
         

v.o.f. De UitdagingImplementeren

Wij kunnen ons voorstellen dat de noodzaak continu te moeten veranderen met Uw organisatie U regelmatig hoofdbrekens bezorgt. Waarschijnlijk kunnen wij U daarbij behulpzaam zijn, door de verandercompetentie van Uw organisatie duurzaam te versterken. Wij streven ernaar de druk van het continu veranderen weg te nemen en om te zetten in een meer natuurlijke dynamiek. Daar werken wij graag aan want implementeren is onze passie! 
 
 Een kijk op Operational Excellence
In 2009 heb ik (Bert) me weer eens bezig gehouden met Operational Excellence (processen klantgericht uitmuntend laten presteren). Mijn zienswijze wil ik graag via dit bericht kort met een ieder die hier belangstelling voor heeft delen.
  >Bekijk bericht

 Waardevolle Relaties
Als je op opdracht werkt zijn je collega’s eigenlijk passanten. Sommige zijn leuk, anderen niet maar ach na afloop van je opdracht zie je ze toch nooit meer.....
  >Bekijk bericht

 Echte mannen, echte vrouwen
Als je net een sessie rond systemisch werken hebt beleefd, waarin de onderlinge verhoudingen tussen met elkaar werkende mensen zichtbaar worden en daarna in het Bellevue in Amsterdam een absurdistisch stuk van Golden Palace hebt aanschouwd, zie je parallellen en herken je de issues die zo kenmerkend zijn voor het tijdperk waarin we ons bevinden. Zelfontplooiing staat centraal, coaches staan op om daarin te begeleiden, leiders tonen zeer opzichtig leiderschap, lekker samenwerken lukt niet echt en gevoelens van frustratie hopen zich op.
  >Bekijk bericht

 Veranderen en Weerstand
Hetty en ik hebben voor het eerst het MuHKA in Antwerpen bezocht: het bleek een echte aanrader voor liefhebbers van hedendaagse kunst te zijn met mooie video-kunst, fotografie en objecten. Als veranderaars trok een filmpje onze bijzondere aandacht.
  >Bekijk bericht

 Visitekaartjes: over ambachtelijkheid
Als we onze visitekaartjes aan mensen overhandigen krijgen we vaak de vraag hoe we daaraan komen. Hier volgt het antwoord.
  >Bekijk bericht

  >Bekijk alle berichten

Abonneer u op de nieuwsbrief De Uitdager!