Over de Uitdaging      
Ontmoetingsplaats Voorbeelden  
Over Bert Onze producten  
Over Hetty Contact  
         
ONS JAARVERSLAG 2014

Nieuwsberichten
v.o.f. De Uitdaging kiest voor een ambachtelijke huisstijl.
Nu de website alweer een tijdje "up & running" is, wordt het tijd voor het drukwerk! We kozen wel voor een zeer ambachtelijke benadering. Een verhaal over wat "Venus" met onze huisstijl te maken heeft?

Datum: 2011-08-16

De essentie van Procesmanagement
Six Sigma, Lean, Kaizen, Operational Excellence, TQM en EFQM

Datum: 2014-12-17

Visitekaartjes: over ambachtelijkheid

Als we onze visitekaartjes aan mensen overhandigen krijgen we vaak de vraag hoe we daaraan komen. Hier volgt het antwoord.

Datum: 2011-08-16

Veranderen en Weerstand

Hetty en ik hebben voor het eerst het MuHKA in Antwerpen bezocht: het bleek een echte aanrader voor liefhebbers van hedendaagse kunst te zijn met mooie video-kunst, fotografie en objecten. Als veranderaars trok een filmpje onze bijzondere aandacht.

Datum: 2011-08-16

Echte mannen, echte vrouwen
Als je net een sessie rond systemisch werken hebt beleefd, waarin de onderlinge verhoudingen tussen met elkaar werkende mensen zichtbaar worden en daarna in het Bellevue in Amsterdam een absurdistisch stuk van Golden Palace hebt aanschouwd, zie je parallellen en herken je de issues die zo kenmerkend zijn voor het tijdperk waarin we ons bevinden. Zelfontplooiing staat centraal, coaches staan op om daarin te begeleiden, leiders tonen zeer opzichtig leiderschap, lekker samenwerken lukt niet echt en gevoelens van frustratie hopen zich op.

Datum: 2011-08-16

Pionier zijn !
Pioniers zijn belangrijk. Ze zijn afwijkend van de rest en gaan voorop in verandering! Mode boeit me meestal niet zo. In een maand zag ik toch twee keer pioniers in de mode. Hier mijn beleving en een link.

Datum: 2011-08-16

Waardevolle Relaties
Als je op opdracht werkt zijn je collega’s eigenlijk passanten. Sommige zijn leuk, anderen niet maar ach na afloop van je opdracht zie je ze toch nooit meer.....

Datum: 2014-09-01